TIPS: Warm.. Heet… In vuur en vlam!

De dagen worden korter en de nachten langer… Ook begint het buiten aardig koud te worden en juist daarom hebben wij een paar opwarmtips voor je op een rijtje gezet!

 

Opwarmen… in bad
Even heerlijk ontspannen, tijd voor jezelf en lekker opwarmen in bad. Tip: Maak je bad paradijselijk met Paradise Beach badzout. Je badwater kleurt tropisch blauw en het ruikt heerlijk. Maar dat is niet alles: Aan het badzout zijn echte feromonen toegevoegd.

Feromonen, de zogenoemde ‘lok-stoffen’, werken op een onbewuste manier op je omgeving. Je wordt aantrekkelijker, verleidelijker, zelfverzekerder en sexier. Na een bad met het heerlijk geurende badzout ruik je niet alleen lekker, maar ben je onweerstaanbaar! > Paradise Beach – Feromonen Badzout

winter-badzout

Opwarmen… met een massage
Verwen je geliefde met een heerlijke massage of.. laat je lekker masseren. Tip: Met warme massageolie heb je geen last meer van koude handen! Gebruik de massageoliekaars, gemaakt van puur natuurlijke oliën. Na het aansteken van de kaars verandert deze langzaam in een warme, heerlijk geurende en hydraterende massageolie die direct op de huid kan worden aangebracht. De speciale samenstelling van de kaars zorgt ervoor dat de olie niet te heet wordt voor de huid (maximaal 45 graden). De massagekaars is verkrijgbaar in twee heerlijke geuren: Bourbon en Blood Orange. Bourbon heeft een zachte vanille geur en Blood Orange een friszoet, fruitige geur. Genieten!

> Massageoliekaars Bourbon
> Massageoliekaars Blood Orange

winter-kaars-bourbon

winter-kaars-bloodorange-small

Warm voorspel
Ken jij al de Oral Pleasures, voor een smaakvol voorspel? Dit glijmiddel met smaakje is er in veel verschillende varianten. Welk smaakje is jouw favoriet? Aardbeien? Pink champagne? Drop? Pina Colada? Tip: Kies een Oral Pleasures die warm wordt! Door de wrijving warmt de Oral Pleasures zich op. Naast genieten van de heerlijke smaak van Caramel of Appeltaart voeg je dus het element warmte toe aan jullie voorspel. Dat wordt optimaal plezier voor beiden!

> Oral Pleasures Warming Caramel €14,99
> Oral Pleasures Warme Appeltaart €12,99 (Tijdelijke smaak, op=op)

winter-oralpleasures-warmingcaramel

Heet: verleidelijke lingerie
Met sexy lingerie krijgt jouw partner het zeker weten heet! Tip: combineer kousen met een babydoll voor een onweerstaanbare combinatie. Hiermee zal de temperatuur in de slaapkamer heeeeel snel stijgen!

> Kousen Zita
> Babydoll Romana

winter-lingerie-zita-kousen

winter-lingerie-romana-set

Heet: bouw de spanning op..
Teasen, teasen en nog een teasen! Bouw de spanning langzaam op… Zoek elkaars gevoelige plekjes op… Plaag en verleid! Tip: In de Lovetoy Starters Kit vind je alles wat je nodig hebt om elkaar het hoofd op hol te brengen! De plaagveer… De blinddoek… De trillende toys… Welke pak jij als eerste? > Lovetoy Starters Kit

winter-starters-kit

In vuur en vlam!
Tip: De Womanizer Pro brengt je gegarandeerd in no time naar de zevende hemel! Deze unieke toy maakt gebruik van luchtdrukpulsaties in plaats van trillingen, zoals je van andere vibrators gewend bent. Wanneer je de opening vlak voor jouw clitoris plaatst, zal deze jouw clitoris zachtjes naar binnen zuigen en daar luchtdrukpulsaties gaan uitvoeren die je binnen een minuut in vuur en vlam zetten! > Womanizer Pro

winter-womanizer-pro

Warm… Heet… In vuur en vlam!
Zoek je alles in één? Bestel een vibrator met verwarmingselement! De vibrator verwarmt tot lichaamstemperatuur en zorgt daarmee voor een geweldige sensatie. Tip: De Warming Special is spatwaterproof en mag dus mee onder de douche! De Warming Special heeft ook twee verschillende motortjes, dus je kiest zelf welke je aan zet: de clitorale stimulatie en/of de G-spot stimulatie.

Vibrators met warming effect:

winter-warming-special

winter-warm-leslie-heating

winter-warm-bobbi-on-fire

> Warming Special €79,99

 • – G-spot, vaginaal en clitoraal stimulatie
 • – 2 motortjes met elk 12 standjes
 • – Spatwaterproof
 • – USB oplaadbaar

> Leslie Heating €109,95

 • – G-spot stimulatie
 • – 6×4 standjes
 • – Spatwaterproof
 • – USB oplaadbaar

> Bobbi’s On Fire €89,95

 • – Vaginale stimulatie
 • – 7 vibratie- en pulsatiemogelijkheden
 • – Spatwaterproof
 • – USB oplaadbaar

 

Fijne warme winter!

Nachtkastje.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *