De glitterpoes

Poezen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Vroeger hadden vrouwen vaak een harige poes. Tegenwoordig is er de gebleekte poes, de geschoren poes; maar het meest populair is toch de kale poes. De nieuwste trend op dit gebied is de zogenaamde glitterpoes.

Vajazzaling, een met diamantjes bedekte venusheuvel, is een trend die beauty-land in zijn greep houdt. Eerst onderga je een Brazillian wax, om vervolgens kleine kristalletjes in sensuele patronen op je venusheuvel te laten plaatsen. En voilà: je eigen glitterpoes. Allemaal leuk en aardig, maar het klinkt wel een tikkeltje ordinair. Ben jij op zoek naar een smaakvoller (letterlijk!) alternatief? Probeer dan onze Angel Dust:

angel-dust-2

Angel Dust is een eetbare body powder die jouw lichaam omtovert in een glinsterende smaaksensatie. Deze bronzen feeënstof laat jouw huid heerlijk zacht aanvoelen. Versier je rondingen of meest intieme plekje(s) met het meegeleverde veertje en verander jezelf in een levende suikerspin. Verras jouw lover met een beglitterde bodydie er niet alleen prachtig uitziet maar daarnaast ook heerlijk smaakt. Angel Dust proeft namelijk naar heerlijk zoete caramel. Pak die shine met jouw eigen glitterpoes! De Angel Dust is ook ontzettend leuk om je partner cadeau te doen.

 


Je kunt Ladies Night’s Angel Dust eenvoudig online bestellen op Nachtkastje.nl. Angel Dust eerst voelen, proeven, proberen? Dat kan! Deze heerlijke body powder zit ook in het Ladies Night pakket. Boek een gezellige vriendinnenavond en de consulente komt bij je thuis met het gehele assortiment, inclusief de Angel Dust!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *