Review: This toy SUCKS! But you will LOVE it!

Voor degenen die denken dat vroegtijdig klaar komen iets is wat alleen mannen doen: think again, want dan ken jij de Womanizer nog niet 😉

De Womanizer heeft een revolutie op de markt van seksspeeltjes gestart. Het trilt niet, heeft niet de vorm van een piemel, en raakt die goed verstopte g-spot niet.. En toch… zal het zorgen voor het snelste orgasme OOIT! Hoe? 1 woord.. Wait for it.. want het is echt MINDBLOWING: luchtdruk!!..

De Womanizer, die overigens super lekker in de hand ligt, heeft een wit opzetstukje die je op je clitoris zet. Met 1 druk op de aan/uit knop begint de Womanizer jouw clitoris vacuüm te zuigen. Dit klinkt eng, maar trust me: het gaat heel zachtjes. En dan… Laat de luchtdruk zijn werk maar doen! En geniet vooral van het aparte, intense, maar vooral heerlijke gevoel wat deze zuiging met jou doet.. Het fijne aan de Womanizer is dat je eigenlijk weinig hoeft te doen. Belangrijk is om het witte opzetstukje goed om je clitoris heen te plaatsen, en verder hoef je helemaal niets. De zuiging en de luchtdruk doen zijn werk, terwijl jij je volledig kan overgeven aan het snelle bereik van genot. Over and over again..

Uiteraard begint de Womanizer bij het zachtste standje, en met de grote glimmende knop kun je wisselen tussen 5 standjes. Maar, of je tijd hebt voor deze 5 standen…? De Womanizer is namelijk zó goed, dat een heftig orgasme niet lang op zich zal laten wachten. Een quicky dus, en daarmee bedoelen we ook écht binnen een aantal minuten! Bij mij ging het vuurwerk na 50seconden de lucht in. Mijn hele lichaam vulde zich met intens genot, en dat al bij standje 2!

De Womanizer komt in een mooie harde opberg-etui met daarin 2 losse opzetstukjes en een oplaadsnoer. Want uiteraard is de Womanizer gewoon usb-oplaadbaar!

Nieuwsgierig geworden naar de Womanizer?
> Bestel de Womanizer dan snel!

womanizer-blog

Wil je de Womanizer toch eerst even goed bekijken, voor je hem aanschaft? Dan is er goed nieuws! Want de consulentes van Ladies Night Homeparties hebben een Womanizer in hun pakket! Wil je hem dus eerst even zien? Boek dan snel een leuke party voor jou en je vriendinnen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *