30 day ORGASM challenge

De “30 days challenges” vliegen je tegenwoordig rondom je oren. Die lang-verlangde abs en die round booty zijn allemaal te behalen binnen dertig dagen. Dertig dagen afzien, welteverstaan. Wij van Ladies Night houden niet van afzien; wij houden van genot. Wij houden van orgasmes. Want orgasmes zijn fantastisch. Punt.

Zelf vinden wij dat al reden genoeg om aan deze challenge mee te doen. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Verscheidene studies tonen aan dat orgasmes heel wat gezondheidsvoordelen met zich mee brengen. Je weet wat ze zeggen: an orgasm a day keeps the docter away!

Orgasmes helpen je te kalmeren, wat er toe kan leiden dat je beter slaapt. Een climax wordt gevold door een afgifte van bepaalde endorfine die je helpen om te ontspannen.
Orgasmes zijn natuurlijke pijnstillers: je oxytocine, dopamine en serotonine niveaus stijging tijdens de climax. Dit verhoogt zowel je pijngrens als dat het als pijnstiller fungeert. Sorry dames: bepaalde vormen van hoofdpijn lijken hierdoor te verminderen na een orgasme. Die smoes is dus van tafel geveegd ;-).
Orgasmes zijn goed voor je hart. Orgasmes (en seks over het algemeen) kunnen ook helpen je stress te verminderen. Door een orgasme wordt er meer oxytocine (ook wel het knuffelhormoon) aangemaakt en dit leidt tot een lagere bloeddruk bij vrouwen en dat is weer goed voor ons hart.
Orgasmes helpen je V gezond te houden. Ze helpen namelijk cervicale- en urineweginfecties voorkomen. Tijdens een orgasme opent de baarmoederhals zich, waardoor de slijmlaag van de baarmoederhals zich in de vagina trekt. Het klinkt misschien minder sexy, maar hierdoor wordt je vagina “schoongespoeld”.
Orgasmes zijn goed voor je hersenen. Wanneer je klaarkomt gaat er veel bloed (en dus ook voedingsstoffen en zuurstof) naar je hersenen. Daarnaast bereikt een orgasme het volledige brein, terwijl er bij het maken van een kruiswoordpuzzel bijvoorbeeld maar een deel van de hersenactiviteit stijgt. Ha!
Orgasmes zijn goed voor je huid. Door een orgasme stroomt er meer bloed naar het huidoppervlak wat zorgt voor een gezond kleurtje. Tijdens het seksen komt er trouwens ook een hoop dehydroepiandrosteron (leuk woord voor galgje) vrij, een hormoon dat je er nog jonger uit laat zien.
Orgasmes verkleinen de kans op borstkanker. Voor zowel mannen als vrouwen geldt dat een gezond seksleven borstkanker kan helpen voorkomen. Griekse onderzoekers kwam erachter dat mensen die zelden of nooit klaarkomen zo’n 25 procent meer kans op de verschrikkelijke ziekte hebben.

Zo zie je maar weer: seks en orgasmes zijn niet alleen goed- ze zijn goed voor je. Met deze voordelen in ons achterhoofd presenteren wij: The 30 Day ORGASM Challenge!

De regels
Er is eigenlijk maar één regel: Je moet iedere dag, minimaal één keer klaarkomen, dertig dagen lang.

That’s it. Hoe, waar, door wie en wanneer maakt niet uit: als je maar minimaal één keer per dag klaarkomt. Of het nou een een vluggertje is met een seksspeeltje (de Womanizer is hier ideaal voor- binnen twee minuten een knalorgasme gegarandeerd!) of een urenlange vrijsessie met je partner. Houd voor jezelf een orgasme-dagboek bij. Hierin beschrijf je hoe je jezelf voor en na je orgasme voelde, hoe je tot je orgasme bent gekomen en andere effecten die je voelt gedurende de dertig dagen. Tipje om het (nóg) leuker te maken: probeer iedere dag op een andere manier klaar te komen!

Zijn jullie er klaar voor? HEBBEN JULLIE ER ZIN IN!? Let’s get this party started and screeeeeammmm!

 

Start: 1 mei!

30 day ORGAMS challenge

womanizer

WOMANIZER €159,00
De womanizer is het speeltje van de eeuw! Met orgasme garantie! Erg verslavend en bijzonder geschikt voor een snel, heftig, clitoraal orgasme. Deze ervaring moet absoluut iedere vrouw meemaken!

Lees ook de blog over de womanizer!

Womanizer BESTELLEN >
– – –

Op zoek naar een mooie toy die je gaat helpen tijdens de 30 Day ORGASM Challenge? Bekijk onze webshop Nachtkastje.nl

* Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis!
* Achteraf betalen mogelijk
* Geen verzendkosten (vanaf €35,-)

 

Of boek een Ladies Night party en één van onze enthousiaste consulentes komt bij je thuis met het geweldige Ladies Night pakket! Meer informatie of een gratis party boeken: www.ladiesnight.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *